Angiv venligst emailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive emailet til denne adresse.

Emailadresse

Jette Skeem

Jette Skeem logo

Som foredragsholder, forfatter, rådgiver og underviser beskæftiger jeg mig med udvikling af ledere og medarbejdere  - og dermed med udvikling af kulturer og organisationer. Og det er både operationel og strategisk udvikling, jeg arbejder med.

I 2010 skrev jeg bogen "Giv agt! Sådan leder du dine tropper". I bogen får du et grundigt indblik i en helt unik ledelseskultur, der danner rammen om Danmarks bedste lederuddannelse. Du finder ud af, hvordan du kan tage Forsvaret ledelsesværktøjer og bruge dem i din dagligdag - uanset om du er leder i en stor, lille, offentlig eller privat virksomhed. Bogen byder på interview med nuværende og tidligere officerer, der deler ud af gode ledelsesredskaber og en masse inspiration til god ledelse. Alt dette blandet med forfatterens kommentarer og egne ledelsesmodeller.

I 2009 skrev jeg en bog om lederskabets menneskelige dimension. I 'Den afgørende faktor' fortæller otte meget forskellige ledere om nogle af de menneskelige egenskaber, der i deres øjne skaber grundlaget for god ledelse. De fortæller blandt andet om ydmyghed, håndtering af kaos, handlekraft, manipulation, selvindsigt og evnen til at skabe fascination.

Login Form